EFFO: Fortegnelse over behandlingsaktiviteter helt automatisk

“Effo har altid taget sikkerhedsspørgsmål i meget alvorligt, og personoplysninger var ingen undtagelse. Med det værktøj vi har i dag, kan vi overordnet set danne os et indtryk af, hvor vi står, og vi kan nemt dykke ned i detaljer. Rapporten over fortegnelsen af behandlingsaktiviteter var omfattende, men med Wired Relations kan vi generere denne rapport helt automatisk,” siger Róðin Mellemgaard, HSEQ manager hos EFFO på Færøerne i denne video:

EFFO er den vigtigste leverandør af brændstof og smøremidler til marine- og luftfartsindustrien på Færøerne. Virksomheden har 200 medarbejdere og arbejder målrettet med kvalitetsarbejdet, blandt andet via ISO-certificeringer.

Derfor er arbejdet med at sikre ansvarlighed og kvalitet omkring virksomhedens behandling af personoplysninger også vigtigt. Hurtigt opstod behovet for et system, som kunne give overblik og mulighed for at dykke  ned i detaljerne.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du strukturerer arbejdet med GDPR og personoplysninger, så bestil vores whitepaper om det emne lige her.

Derfor valgte EFFO Wired Relations:

  • Med Wired Relations kan EFFO automatisk generere den vigtige fortegnelse over behandlingsaktiviteter
  • “Vi valgte Wired Relations på grund af deres omfattende viden”
  • Prisen på Wired Relations var skarp

Hvis du – helt uforpligtende – vil se, hvad Wired Relations kan, så book en demo lige når det passer dig.