Vores mission

At gøre overholdelse af persondataregler simplere, digitaliseret og automatiseret

Fra frustration til løsning

Som ledere og virksomhedsejere har vi det sidste års tid været frustrerede over processen med, at blive klar til den nye EU-persondataforordning inden d. 25. maj 2018.

Da vi grundlagde Wired Relations i 2017, var vi fast besluttede på at skabe et brugervenligt softwaresystem, der ville gøre den nye hverdag med EU-persondataforordningen lettere for såvel små som store virksomheder og organisationer. Målsætningen var at hjælpe virksomheder og deres rådgivere med at gøre overholdelse af persondataforordningen simplere, digitaliseret og automatiseret.

Vi tror på, at Wired Relations med sin tilgang, teknologi og moderne design kan spare alle der arbejder med GDPR både tid og frustration.

/ Bobby Nielsen, Gilli Haraldsen og Anders Linemann, stiftere

Virksomheder har i dag flere mindre systemer frem for få store systemer. Samtidig øges kompleksitet og risici som følge af skærpet lovgivning, som kræver at virksomheder forbedrer deres databeskyttelsespraksis

t

Wired Relations’ software hjælper med at kortlægge, visualisere og administrere virksomhedens systemer og databeskyttelse

N

Vi laver brugervenlig software, der gør overholdelse af persondataregler simplere, digitaliseret og automatiseret

Folkene bag

Anders Linemann

Anders Linemann

Co-founder & Managing Partner

Bobby Nielsen

Bobby Nielsen

Co-founder & R&D Partner

Gilli Haraldsen

Gilli Haraldsen

Co-founder & Partner