Bekymringsfri håndtering af GDPR

Fra manuel håndtering til automatiseret løsning

Wired Relations er det brugervenlige all-in-one privacy management system hvor du med struktur, overblik og kontrol håndterer virksomhedens systemer, leverandører, kunder, behandlingsaktiviteter, sikkerhedsforanstaltninger, databehandleraftaler, risikovurderinger, kontroller og meget mere på en automatiseret måde. 

Lad systemet arbejde for dig – ikke omvendt

Wired Relations hjælper dig med at holde styr på to-do opgaver og gentagende egenkontrol, kontrol af systemer, leverandører og processer mv. Med den dynamiske drag & drop opgavestyring kan teamet let samarbejde om opgaverne og kontrollerne. Ved hjælp af e-mail notifikationer og integrationer til Trello, Slack, Teams, Kalender og mange flere, bliver I automatisk mindet om deadlines.

Hvem er systemansvarlig, hvor er kontrakten?

Saml alle virksomhedens systemrelevant viden ét sted, fx hvem der er systemansvarlig, hvornår fornys kontrakten og hvor opbevares kontrakten.

Berig systemerne med mere information

Med Wired Relations har I mulighed for at knytte mere relevant viden på hvert system, som fx leverandør, kontaktoplysningerne osv. Således kan I opbevare alle relevante informationer om virksomhedens systemer ét og samme sted.

Hvor behandles personoplysninger?

Ved oprettelse af et nyt system i Wired Relations kortlægger man samtidig hvilke personoplysninger, der opbevares i hvert system. Således er det nemt, at søge frem og dokumentere hvor personoplysninger opbevares og behandles.

Forbindelser, dataflow, integrationer

Virksomhedens systemer er forbundet enten via integrationer eller manuel overførsel af data. Med Wired Relations skabes der overblik over forbindelser imellem alle systemer.

Kortlægning af behandlingsaktiviteter

Kortlægningen af behandlingsaktiviteter i Wired Relations er en digitalisering af de typiske Excel-ark, som rådgivere anvender. Der medfølger flere eksempler af behandlingsaktiviteter, og en standard spørgeramme. Du kan også lave dine egne behandlingsaktiviteter og spørgeramme(r) med et stort udvalg af tekstbokse, multiple choice, search & select, dropdown m.m.

Prøv Wired Relations?