Partnere

Wired Relations partner programmer gør det muligt for dig at skabe ny forretning.

w

Referral Program

Henvis en ven eller kunde til Wired Relations – de får 1. måned gratis, og som belønning får du 1000 DKK. Vores team understøtter salgsprocessen fra A til Z. 

Videresalgs Program

Videresælg Wired Relations til dine kunder. Du får en dedikeret GDPR specialist, som supporterer dig og kunden igennem køb og onboarding. 

Rådgiver Program

Håndter dine kunders privacy projekter i Wired Relations med support fra vores team. Du har adgang til rabatteret pris pr. kunde og ubegrænset support.

Dette får du som partner

Platform

Wired Relations platform er skræddersyet til at imødekomme dine kunders specifikke behov og er brugervenlig for såvel små som store virksomheder.

Team

Som Wired Relations partner har du ubegrænset adgang til vores team, der vil assistere dig med alle trin i processen fra salg til onboarding.

Vidensbase

Du får adgang til vores store vidensbase af onboarding guides og faglige artikler om best practise indenfor GDPR, sikkerhed og compliance.

Flere kunder

Vores partnerskaber gælder begge veje. På samme måde som du hjælper dine kunder med at finde os, vil vi hjælpe vores kunder med at finde dig. 

Bliv partner i dag

Se Wired Relations i dag