Presse

Kontakt

Anders Linemann
Co-founder & CEO
Phone +45 5180 8263

Gilli Haraldsen
Co-founder & CCO
Phone ‭+45 2612 0798

For skriftlige henvendelser på mail skriv til: hello@wiredrelations.com

Om Wired Relations

Wired Relations er en dansk SaaS tech-virksomhed der forandrer privacy & security management med automatisering. Wired Relations er et vidt udbredt og en af de mest brugervenlige privacy & security management platforme på markedet. Wired Relations anvendes af hundredvis af store og små virksomheder til at leve op til globale regulativer som GDPR, CCPA og andre privacy love.

Fakta om Wired Relations

  • Wired Relations er stiftet af Bobby Nielsen, Gilli Haraldsen og Anders Linemann.
  • Wired Relations udvikler og markedsfører et IT-produkt (Software As A Service), som kan hjælpe virksomheder med at overholde de mange regler om privatlivsbeskyttelse, som er blevet indført de senere år. Det drejer sig blandt andet om EU’s GDPR-regler og de amerikanske CCPA-regler.
  • Virksomhederne betaler et månedligt abonnement og har så fuld adgang til hele produktet
  • Stifterne har arbejdet på produktet siden foråret 2018, men det er først nu, at de alle sammen får løn i virksomheden.
  • Wired Relations har ti medarbejdere, og i de kommende uger ansætter selskabet yderligere fem.
  • Målet er mindst min. en ti-dobling af omsætningen i løbet af 2020 og 2021.
  • Wired Relations har allerede en række større kunder, herunder JP/Politikens Hus, advokathuset Gorissen Federspiel, Red Barnet, Vivino og Atlantic Airways.

Citat fra interview

”Jeg tror på de her mennesker. De har fokuseret på at lave et godt produkt, og de har omgivet sig med eksperter på området for at sikre det. Hvis der er noget, jeg har taget med mig fra min tid i Apple er det, at man ikke slipper et produkt ud af æsken, før det er et helt fantastisk produkt,” siger Erik Stannow, som bliver formand for bestyrelsen i Wired Relations.
Derfor har han og de øvrige investorer også været rundt hos kunderne, før de investerede. ”Det var vigtigt for os at tale med kunderne. Og jeg må sige, at jeg var dybt imponeret over, at de sagde præcis det samme om Wired Relations produkter, som de selv sagde. Det imponerede mig,” siger Erik Stannow.

Følg os på de sociale medier

Se Wired Relations i dag