Cookie – og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

1. Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

1.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

1.2 Sådan sletter eller blokerer du cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Læs mere om at slette/blokere for cookies

1.3 Hvad bruges cookies til

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og optimere brugeroplevelsen.

1.4 Hvilke cookies benyttes på vores websites

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Matomo
Matomo anvendes til at måle trafik på websitet og hvordan brugere anvender websitet, så vi kan forbedre indholdet.

Læs mere om Matomo

Mailchimp
Mailchimp anvendes til at opsamle information når du skriver dig op til fx at modtage vores nyhedsbreve. Vi analyserer efterfølgende, hvordan du besøger vores webite efterfølgende.

Læs mere om Mailchimp

Intercom
Intercom anvendes til support, og hjælper med at forstå hvordan brugere anvender websitet og Wired Relations, så vi kan forbedre indholdet og vores service. Intercom anvendes derudover, som vores komminikationsplatform – enten via email eller meddelelser via websiden eller i Wired Relations.

Læs mere om Intercom

Facebook Pixel
Facebook pixel anvendes til at måle effektiviteten af vores Facebook reklamer.

Læs mere om Facebook Pixel

2. Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, retter henvendelse til os via chat eller opretter en konto.

2.1 Behandling af personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger på forskellig måder og til forskellige formål. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan dine personoplysninger behandles.

Besøgende på hjemmesiden

Formål
Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række oplysninger om din adfærd med det formål at opsamle statistik om brugen af websitet, samt med det formål at kunne lave målrettet markedsføring.

Retsgrundlaget for behandlingen
Behandlingen af personoplysninger sker under legitim interesse. Vi afvejer hensynet til de interesser, der ønskes med behandlingen, og at behandlingen ikke bryder med de grundlæggende rettigheder.

Typer af personoplysninger
Der indsamles et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Modtagere af personoplysninger
Personoplysningerne videregives ikke uden for virksomheden, men overlades til databehandlere. Vi anvender kun databehandlere i EU/EØS eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Oplysninger som vi indsamler til statistik opbevares i 26 uger (182 dage), hvorefter de automatisk slettes.

Automatiserede afgørelser og profilering
Vi bruger ikke personoplysninger i forbindelse med automatiserede individuelle afgørelser.

Henvendelser via hjemmesiden

Formål
Når du retter henvendelse til os via chat, kontaktformularer eller e-mail, indsamler og behandler vi personoplysninger med det formål at kunne vende tilbage på din henvendelse.

Retsgrundlaget behandlingen
Behandlingen af personoplysninger sker under legitim interesse. Vi afvejer hensynet til, at du selv har angivet personoplysningerne med henblik på at blive kontaktet, og at behandlingen ikke bryder med de grundlæggende rettigheder.

Typer af personoplysninger
Chat:
Der indsamles navn, telefonnummer, e-mail, et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Kontaktformularer:
Der indsamles navn, telefonnummer, e-mail, et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Email:
Der indsamles typisk navn, telefonnummer, e-mail og andre personoplysninger, som der er angivet.

Modtagere af personoplysninger
Personoplysningerne videregives ikke uden for virksomheden, men overlades til databehandlere. Vi anvender kun databehandlere i EU/EØS eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring
Oplysningerne slettes inden 12 måneder efter sidste behandling, hvis der ikke indledes et samarbejde eller kundeforhold, eller hvis det vurderes, at oplysningerne er nødvendige i forhold til behandlingen.

Automatiserede afgørelser og profilering
Vi bruger ikke personoplysninger i forbindelse med automatiserede individuelle afgørelser.

Modtagelse af nyhedsbrev

Formål
Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, indsamler og behandler vi personoplysninger med det formål at kunne udsende vores nyhedsbrev.

Retsgrundlaget for behandlingen
Behandlingen af personoplysninger sker baseret på samtykke. Du kan enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til os.  Det er derudover muligt at framelde nyhedsbrevet via et ”afmeldt” link nederst i nyhedsbrevet.

Typer af personoplysninger
Der indsamles navn, e-mail og IP-nummer.

Modtagere af personoplysninger
Personoplysningerne videregives ikke uden for virksomheden, men overlades til databehandlere. Vi anvender kun databehandlere i EU/EØS eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares så længere du er skrevet op til at modtage vores nyhedsbrev. Er det ikke muligt at levere e-mails til din konto forbeholder vi os retten til at slette din e-mail.

Automatiserede afgørelser og profilering
Vi bruger ikke personoplysninger i forbindelse med automatiserede individuelle afgørelser.

Besøgende på sociale medier

Formål
Vi indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger vores Facebook- og LinkedIn-side. Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, bevare henvendelser og lignende beslægtede formål.

Retsgrundlaget for behandlingen
Behandlingen af personoplysninger sker under legitim interesse. Vi afvejer hensynet til, at du selv har besøgt vores sider på sociale medier, og at behandlingen ikke bryder med de grundlæggende rettigheder.

Typer af personoplysninger
Der indsamles typisk navn og andre personoplysninger som relateres til din brugerprofil.

Modtagere af personoplysninger
Personoplysningerne videregives ikke uden for virksomheden, men kan overlades til databehandlere. Vi anvender kun databehandlere i EU/EØS eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares så længere din handling på vores Facebook- og LinkedIn-side eksisterer.

Automatiserede afgørelser og profilering
Vi bruger ikke personoplysninger i forbindelse med automatiserede individuelle afgørelser.

Adgang til og anvendelse af produktet

Formål
Når du opretter en konto hos os (eller på anden måde får adgang), og anvender vores produkt og tjenester, indsamler og behandler vi personoplysninger med det formål at kunne levere vores produkt og tjenester, samt med det formål at give dig information og nyheder om vores tjenester og lignende.

Såfremt du er på en betalende version af vores produkt og tjenester, behandler vi derudover dine personoplysninger med det formål at kunne fakturere efter bogføringslovens regler og fremsende fakturaen per e-mail.

Retsgrundlaget for behandlingen
Behandlingen af personoplysninger sker baseret på opfyldelse af en kontrakt, samt under legitim interesse, da vi afvejer hensynet til, at du anvender vores tjenester og produkter, og at behandlingen ikke bryder med de grundlæggende rettigheder.

Typer af personoplysninger
Der indsamles og behandles navn, e-mail, telefonnummer et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

Derudover indsamles der de oplysninger, som du indtaster i vores produkt eller tjenester. Det er typisk være navn, titel, telefonnummer, adresse og e-mail på brugere, leverandører, kontaktpersoner og repræsentant og databeskyttelsesrådgiver for din virksomhed. I forbindelse med fakturering behandles ligeledes et internt genereret faktureringsnummer.

Modtagere af personoplysninger
Personoplysningerne videregives ikke uden for virksomheden, men overlades til databehandlere. Vi anvender kun databehandlere i EU/EØS eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Integreres produktet med 3. parts software (under integrationer) videregives personoplysninger til leverandøren af softwaren. Det vil typisk være navn på brugere.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares så længe kundeforholdet eksisterer, og slettes inden 12 måneder efter at kundeforholdet er ophørt.

Oplysninger til brug for bogføring opbevares indtil 5 år efter udløbet af regnskabsåret.

Automatiserede afgørelser og profilering
Vi bruger ikke personoplysninger i forbindelse med automatiserede individuelle afgørelser.

Support i forbindelse med produktet

Formål
Når du som bruger af produktet retter henvendelse til os via chat eller e-mail (support@wiredrelations.com), behandler vi personoplysninger med det formål at kunne yde support.

Retsgrundlaget for behandlingen
Behandlingen af personoplysninger er baseret på opfyldelse af en kontrakt.

Typer af personoplysninger
Der behandles de personoplysninger, som der er registreret på dig som bruger af systemet. Det er er typisk navn, telefonnummer (hvis det tidligere er indsamlet), e-mail, et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Modtagere af personoplysninger
Personoplysningerne videregives ikke uden for virksomheden, men overlades til databehandlere. Vi anvender kun databehandlere i EU/EØS eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares så længe kundeforholdet eksisterer, og slettes inden 12 måneder efter at kundeforholdet er ophørt.

Automatiserede afgørelser og profilering
Vi bruger ikke personoplysninger i forbindelse med automatiserede individuelle afgørelser.

2.2 Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

2.3 Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Læs mere under punkt 1 “Behandling af personoplysninger”.

2.4 Modtagere af personoplysninger

Personoplysningerne videregives ikke uden for virksomheden, men overlades til databehandlere. Vi anvender kun databehandlere i EU/EØS eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Der kan ske videregivelse af oplysninger til myndigheder, når dette ske i medfør af lov. For hvert system er der kortlagt behandlinger af personoplysninger og herunder om der sker overladelse eller videregivelse og i givet fald til hvilke modtagere.

Læs mere under punkt 1 “Behandling af personoplysninger”.

2.5 Dine rettigheder

Du har i medfør af persondataforordningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger. Rettighederne betyder blandt andet, at du kan få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig, og at du under visse forudsætninger kan få oplysningerne slettet.

Ønsker du at gøre en af dine rettigheder gældende skal du rette henvendelse via e-mail på support@wiredrelations.com. Vi kontakter dig efterfølgende i forhold til, hvilke rettigheder du ønsker at gøre gældende, samt for at verificeret din identitet.

Retten til indsigt
Du har ret til at bede om indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig. Det betyder, at du kan spørge os om, hvilke personoplysninger vi behandler til hvilket formål m.v.

Retten til at gøre indsigelse
Du har ret til at gøre indsigelse, hvis du er uenig i at en konkret behandling finder sted. Det betyder, at oplysningerne fortsat kan anvendes til andre eventuelle lovlige formål.

Retten til at bede om berigtigelse
Du kan bede om at få rettet / berigtiget personoplysninger, som du ikke mener er korrekte.

Retten til at bede om sletning
Du kan anmode om at få slettet personoplysninger, som du mener, at vi ikke bør eller må have registreret. Denne rettighed er ikke endegyldig, da visse personoplysninger ikke kan slettes pga. anden lovgivning eller hvis aftale og formål giver ret til at opbevare personoplysningerne.

Retten til at bede om begrænsning
Du kan bede om, at behandlingen af personoplysningerne begrænses. Det betyder, at personoplysningerne ikke slettes, men at det er præciseret, at de ikke må behandles, og at adgangen til at læse dem er indskrænket.

Retten til Dataportabilitet
Du har ret til at få udleveret dine personoplysninger i et maskinlæsbart format. Bemærk at der alene er tale om de personoplysninger man selv har givet til os. Du har ret til at få udleveret dine personoplysninger, som du selv har afgivet til os, overført til dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Retten til at ikke at blive profileret
Du har ret til ikke at blive profileret, med mindre det er afgørende for om der kan oprettes en kontrakt.

Retten til at trække samtykke tilbage
Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Retten til at klage
Har du spørgsmål til behandling af dine personoplysninger er du velkommen til at kontakte os på hello@wiredrelations.com.

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du indgive en klage til eller kontakte den danske databeskyttelsesmyndighed (Datatilsynet). Du kan også til enhver tid gå til domstolene for at få afklaret en sag om behandling af personoplysninger.

 

Wired Relations

Wired Relations ApS
Scandiagade 25
2450 København SV
Email: hello@wiredrelations.com

Kreditering: Minecookies.org

Sidst revideret august 2019