Vælg en simpel, omkostningseffektiv og fleksibel løsning som passer til din virksomhed

Vi tilbyder en gratis version til iværksættere og de mindste virksomheder med op til 10 it-systemer, 10 leverandører og 10 behandlingsaktiviteter. Kom gratis i gang her.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afprøve Wired Relations, før jeg beslutter mig?

Ja, alle vores versioner giver mulighed for at afprøve Wired Relations i 15 dage. Hvis du har behov for mere tid, så kan vi forlænge din testperiode.

Passer Wired Relations til min type virksomhed?

Wired Relations er udviklet, så det passer til GDPR-processen for langt de fleste virksomheder, uanset om du er revisor, håndværker, produktionsvirksomhed eller en kommune, eller noget helt femte.

Er Wired Relations gratis for iværksættere og små virksomheder?

Ja. Vi har valgt at lave en gratis version, der vil passe til rigtig mange små virksomheder med op til 10 it-systemer, 10 leverandører og 10 behandlingsaktiviteter, fordi vi mener, at alle virksomheder, også de mindste virksomheder, skal have mulighed for at få en god start på overholdelse af persondataforordningen. Wired Relations til iværksættere og små virksomheder er gratis op til 10 it-systemer, 10 leverandører og 10 behandlingsaktiviteter.

Hvordan kommer jeg hurtigt og godt i gang?

Du kan læse mere om, hvordan du kommer godt i gang med din GDPR-dokumentation i denne ressource…

Kan I hjælpe mig med at flytte over fra min nuværende leverandør eller fra Excel/Word?

Ja. Det kan vi godt. Hvis du har mere end 25 it-systemer, leverandører eller behandlingsaktiviteter, så har vi et team dedikeret, der laver en hurtig vurdering af dataene, og om vi kan migrere dig fra din gamle leverandør. Det gør vi i så fald gratis. Hvis du har mindre end 25 it-systemer, leverandører eller behandlingsaktiviteter, så har vi også nogle muligheder. Skriv til os på hello@wiredrelations.com, så vil vi guide dig igennem processen.

Klar til at komme i gang?